Sinds 2009 is Eisenhower aan de weg aan het timmeren om de rocklegendes van de jaren zeventig te combineren met de moderne rock van nu. Gewapend met vierstemmige zang, stevige rocksongs en een energieke podiumpresentatie die je bij blijft hebben deze jongens zowel kleinere als grote podia bespeeld. Noem bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Groningen, Reeperbahn Festival Hamburg, EuroSonic Noorderslag; Eisenhower stond er als een huis.

In november van 2012 heeft Eisenhower zijn eerste plaat uitgebracht, opgenomen in de Conservatorium Studio in Groningen en gemasterd door Darius van Helfteren. In 2013 gaat Eisenhower wederom de studio in, deze keer de Wisseloord Studios om onder begeleiding van Ronald Prent nieuwe nummers op te nemen.

Meest recent heeft Eisenhower personality jock Eric Corton weten te bekoren, sterker nog, hij heeft hen tot winnaar gekroond van zijn bandwedstrijd DemoDock op Cortonville! Dit betekent onder meer dat ze een album op gaan nemen in de Wisseloord Studios en een uitgebreid en breed coachingstraject in gaan. Eric zal ook een videoblog van onze opnames gaan posten op zijn website. Nederland kan zich opmaken voor de opmars van de “geoliede, ijzervretende rockmachine” (Corton) die Eisenhower heet.

In de lente van 2013 heeft Eisenhower met de mannen van John Coffey en Wallace Vanborn een clubtour gedaan, waarin ze de tofste clubs van Nederland aandeden! In het najaar gaan we met de PopRonde zoveel mogelijk spelen in heel Nederland, dus zorg dat je er een van de keren in ieder geval bij bent! Eisenhower wordt geroemd om de levendige podiumpresentatie en overtuigende liveshow en wil dat zoveel mogelijk laten zien. Tot op de planken!

http://www.facebook.com/EisenhowerOfficial
http://www.eisenhowerband.com/

Eisenhower